Joo. Emily is päk. Elikkäs. Nyt on jo helmikuu. Pakko sanoa, että tammikuu meni erittäin nopeasti. Oikeastaan aivan liian nopeasti, olisin voinut jämähtää siihen kuukauteen vielä vähäksi aikaa. Toisaalta on kiva, että kevät tulee, mutta toisaalta, tammikuussa oli niin paljon hyviä asioita, että voisin elää kaiken vaikka uudestaan (ehkä toimia toisin?) ja kunnostaa tapani. Sain pari uutta "kaveria". Olenhan minä ne ihmiset siis tuntenut jo vuosia, mutta vasta nyt tutustuin heihin kunnolla (Katse, Amppa, Maitopoika...) ja tajusin heidän olevan todella kivoja tyyppejä. Tai ei nyt ihan todella, mutta kivoja tyyppejä. Maitopoikaan tutustuin kunnolla koulussa, kun pelasimme pokeria kemian tunnilla. Katseeseen tutustuin niillä muutamilla yhdessä kuljetuilla koulumatkoilla ja Amppaan Shai Liesin keikalla. Kaikki luokkalaisiani :)
Että niin se vain on, oman luokan ihmisistä saattaa löytää uusia puolia, kun vähän vaivautuu tutustumaan. Maitopojan tiesin olevan hyvä tyyppi, mutta en tiennyt pojan osaavan pelata korttiakin (itse osaan vain räsypokkaa ja läpsyä!). Katse taas. No, jätkähän on todellakin hivenen ärsyttävä koulussa, mutta koulun ulkopuolella ihan siedettävä. Ja Amppa. Siitä tytöstä löytyikin kunnon rokkari.
En edes tiedä mikä tämän jututn pointti on, mutta halusin vain sanoa, että tutustelkaa niitä ihmisiä luokallanne paremmin. Voitte saada uusia kavereita ;)

Kiittäen; Emily.